divendres, 10 de juny del 2011

Recollida de signatures contra la llei òmnibus


AIXÒ NO ÉS CAMPANYA!!! ÉS URGENT!!

Companyes i companys,

La Secció Sindical de CGT a Aigües Ter-Llobregat (ATLL) ha decidit començar per la defensa dels nostres llocs de treball i en defensa de la gestió pública de l'aigua amb una RECOLLIDA DE SIGNATURES OBERTA per presentar-les al Parlament de Catalunya. Fora bo fer-ne difusió arreu i amb la màxima urgència, dins del vostre àmbit personal, associacions de veïns/es dels vostres barris, etc., TOTS/E ESTEM INVOLUCRATS I EN PATIREM LES CONSEQÜÈNCIES. Imprimiu l'arxiu GRAELLA.doc i passeu-lo, si us plau. També estem preparant una recollida de signatures electrònica per tal de poder arribar a més ciutadans i ciutadanes.

ELS/LES SOTASIGNANTS ESTEM EN CONTRA DE LA LLEI OMNIBUS, I EN PARTICULAR A ALLÒ QUE AFECTA A LA PRIVATITZACIÓ DE L'AIGUA. UNA LLEI QUE PRIORITZA L'INTERÈS PRIVAT DAVANT L'INTERÈS PÚBLIC, QUE FOMENTA LES PRIVATITZACIONS I DESOCUPA A MILERS DE TREBALLADORS PÚBLICS QUE APOSTEN PER UN SERVEI PÚBLIC DE QUALITAT.

ELS/LES SOTASIGNANTS VOLEM LA GESTIÓ DE L'AIGUA PÚBLICA, DE QUALITAT I AMB UN CONTROL ECONÒMIC TRANSPARENT PER LA CIUTADANIA.

Nosaltres com a Secció Sindical farem difusió a organitzacions que ens han recolzat durant tots aquests anys. Pensem que un termini de 15 dies estaria bé per no demorar massa ja que el govern té pressa per aprovar la llei, és urgent!!

Us preguem que quan les haureu recollit ens les podeu fer arribar en original a la Secció Sindical o al Sindicat de Químiques de Barcelona. Us podeu posar en contacte amb nosaltres a: seccionsindicalcgtatll@gmail.com

Secció Sindical de CGT a Aigües Ter-Llobregat (ATLL), de juny de 2011

----

Adjunts:

Nota informativa llei omnibus
Avantprojecte de llei. Simplificació
Full de recollida de signatures
Retall de premsa (Diari Avui)
Retall de premsa (El Periodico de Catalunya)