dimecres, 6 de maig del 2009

23 demandes interposades per conducció de Piaggio

El mes d’abril pasat es van presentar, als Jutjats de lo Social de Barcelona, 23 demandes de cantitats a les que es reclamaven les diferents entre oficial de 1ª de conductor y diferents categorías inferiors a aquesta d’un any enrere, en base a la sentència de la Sala 21 de lo Social de Barcelona.

El 18 de desembre del 2007 es va celebrar el judici per la reclamació feta per una treballadora de Parcs i Jardins que demanava el pagament de la diferencia de categoria. El dia 30 de setembre de 2008 el magistrat titular del Jutjat Social nº 21 va dictaminar sentència. En aquesta sentència, el magistrat dictamina a favor de la part actora (la treballadora) condemnant a l'Institut a abonar la quantitat demandada, reconeixent que la tasca de conduir un vehicle amb ocupants que requereix el permís de conduir B1 tal i com estableix l'article 18 del Conveni Col·lectiu de Parcs i Jardins correspon a la categoria de Oficial 1ª conductor, per tant s'ha d'abonar la diferencia de categoria.

Quedi clar que tothom que encara no hagi formulat aquesta reclamació està a temps de fer-la i que disposa de la Secció Sindical de la CGT per tramitar-ho. Totes 23 demandes han estat fetes mitjançant del gabinet jurídic Loperena i aquesta Secció Sindical, fins al moment no tenim coneixement que d’altres seccions sindicals ho hagin tramitat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

falta d´informacio????

????? ha dit...

no sabria entredre a que té refereixes quand dius "falta d´informacio????" en el bloc i en fulls informatius se ha explicat el tema

Unknown ha dit...

Por lo he podido leer de los comentarios : yo diría que información hay y habido,no obstante,que la información de los compañeros delegados, en los centros de laborales no se si a sido la suficiente,de todas forma unos creen en una información y otros en otras