dijous, 2 de juliol del 2009

Arriba la cançó de l'estiu 2009

Boooomba a l'Hotel Vela, l'esdeveniment musical més important de l'any després de la mort de Michael Jackson ;)

No podràs parar de ballar-la... Un hit per a dir cantant el que tothom pensa: BOMBA A L'HOTEL VELA!



Per què bomba a l'Hotel Vela?

:: Perquè els terrenys són de domini públic, i l'Autoritat Portuària de Barcelona els ha privatitzat, deixant que empreses privades es forrin amb la seva explotació.

:: Perquè la Generalitat de CIU i l'Ajuntament del tripartit han donat llum verda al projecte tot i que és una aberració urbanística i ambiental.

:: Perquè les constructores COMSA, FCC, Sacresa i OHL es van enriquir amb la bombolla immobiliària i ara pretenen treure partit a la indústria del turisme, a costa de la qualitat de vida de la gent que (sobre)vivim a Barcelona.

:: Perquè és l'última amenaça al barri popular de la Barceloneta, que resisteix estoicament als reiterats intents d'elitització.

:: Perquè Starwood H, l'empresa que explotarà l'hotel, es gestiona amb capital de risc; el seu president va ser responsable de negocis Nike a l'Àfrica i a l'Orient Mitjà (us sona l'explotació infantil?) i aquest és només un exemple del currículum dels directius de l'empresa.

:: Perquè el número de creuers que pararan a Barcelona per passar per l'Hotel augmentarà. Els creuers són una agressió al medi ambient i els seus usuaris tracten la ciutat com un objecte de consum ràpid d'usar i tirar.

:: Perquè és evident. Només cal veure'l.

Bomba a l'Hotel Vela.

La inauguració de l'hotel està prevista per l'octubre del 2009...

Si res no ho impedeix abans: comença el compte enrere

Difon aquest vídeo, penja'l arreu. Aprèn la cançó, punxa-la a les teves festes: serà la cançó de l'estiu.

La podràs veure en pantalla gran el dos de juliol a les 20.00h al festival INnMotion (CCCB), es punxarà al teu club, al teu centre social okupat més proper, a tots els mp3...


Més informació: www.hotelvelabarcelona.com

Segueix-nos al twitter:

http://twitter.com/bombalhotelvela