dimarts, 1 de desembre de 2009

Comunicat de CGT davant la mobilització del 12 de desembre convocada per CCOO-UGT

La Confederació General del Treball, davant la mobilització convocada per les centrals sindicals UGT-CCOO per al pròxim dia 12 de desembre vol manifestar el següent:

Ens alegrem de que, per fi, UGT-CCOO decideixin sortir al carrer en defensa dels interessos de les treballadores i treballadors i esperem que aquest sigui l’inici d’una mobilització més àmplia, sostinguda i directa en defensa dels drets laborals i socials de totes i tots.

Així mateix volem assenyalar que:

És una mobilització parcial: els convocants solament es mobilitzen per a desbloquejar els convenis col·lectius per ells signats, obviant la desastrosa situació per la qual passen més de quatre milions de desocupades i desocupats i milions de treballadores i treballadors precaris i indefensos que ho són, entre altres raons, per la contínua rebaixa de drets possibilitada per aquests mateixos convocants després d’anys de reformes laborals, subcontrates, convenis miserables, dobles escales, acords interconfederals, acomiadament lliure, etc…

És una mobilització buida: ja que mentre ens convoquen per al dia 12 estan pastelejant una Negociació Col·lectiva a 3 anys vista, se signa un acord que permet congelar els salaris dels funcionaris públics i es prepara la vinguda d’una nova Reforma Laboral que segueixi fent-li guanyar al Capital a costa de la classe treballadora.

És una mobilització sectària i partidista: ja que no s’han buscat consensos, complicitats ni suports per a la realització de la mateixa entorn uns objectius comuns, sinó que és “un jo m’ho cuino, jo m’ho menjo” dels convocants amb la realització d’un acte de màrqueting sindical, més que de recerca de la solució a un conflicte determinat.

Per tot això la CGT considera que aquesta mobilització no dóna respostes ni aborda els veritables problemes socials i laborals del conjunt de la classe treballadora de l’Estat espanyol.

Cap a la Vaga General !!

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pos mas vale ke trabajeis panda vagos, ke los parkes están llenos de mierda perro

Anònim ha dit...

Menos mal que aun quedais vosotros para salvar a la patria, que si no...si es que como vosotros no organiza nadie las maniestaciones... esto ya no es lo que era.........

Anònim ha dit...

Hola me gustaria saber si han comenzado las negociaciones del convenio, ya que sois los unicos que informais de algo.


gracias

malesherbes ha dit...

El convenio ya esta denunciado, que es el primer paso que hay que dar para negociar uno nuevo, ahora hay que aprobar la plataforma y constituir la mesa negociadora (probablemente para enero)

salud!!!