dijous, 8 d’abril del 2010

Aturem l'empresonament de l'Alfonso


www.btvnoticies.cat

Ahir al matí dues persones han tallat el carrer Pelai de Barcelona a l’alçada de la confluencia amb la Rambla durant més de dues hores. Per fer-ho, s’han encadenat a un bidó ple de formigó, que junt amb les persones de suport, tallaven aquesta cèntrica via. Més de quaranta persones acompanyaven aquesta acció difonent octavetes explicatives en diversos idiomes als i les vianants informant sobre la situació de l’Alfonso, que es troba en situació d’entrada imminent a la presó.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han tallat el tràfic i han procedit a trencar el bidó i deixar anar a les persones que s’hi havien lligat mentre arraconaven i intimidaven a les persones que les estaven acompanyant. Mentre això succeia, dues persones membre de la campanya que exigeix l’absolució i la retirada de l’ingrés a presó del jove de l’Hospitalet han fet una roda de premsa davant dels mitjans que s’havien aplegat al lloc de l’acció, en la que han explicat la situació actual d’entrada imminent a presó i han denunciat les irregularitats que han presidit tot el procediment i el doble raser que està apicant la justícia en aquest cas.

Finalment, les dues persones que s’havien encadenat han estat detingudes i portades a la comissaria de Les Corts, on encara hi romanen al vespre.