dijous, 4 de desembre del 2008

JUDICI DE GARANTIES

El 27 de novembre es va celebrar el judici sobre el munt de externalitzacions que s’estan duent a terme a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins i sobre l’incompliment de Conveni que suposa aquesta gestió.

L’acord de Condicions Laborals signat el mes d’abril del 2007 i que te una vigència fins al 2009 al seu punt 2 garanteix que els treballs relatius a la jardineria no es contractaran externament, sinó que es durien a terme mitjançant personal propi i generalment fix, l’Institut tot i havent signat l’acord no desa de contractar externament serveis que hauríem de ser executats pel nostre personal.

La defensa de l’Institut no estalvia en provar de treures de sobre la seva culpabilitat al·legant multiples excepcionalitats de tipus jurídic, sense entrar en el fons de l’assumpte de la contractació indiscriminada de treballs de jardineria. Arriba fins i tot a dir que l’Acord de Condicions 2005-09 no tenia validesa per que no havia estat ratificat pel Ple de l’Ajuntament de Barcelona.

Finalment la jutgessa, que és la mateixa que va sentenciar el cas de la Promoció Interna, va donar el judici vist per a sentència.