dissabte, 6 de desembre del 2008

Els avets lluminosos de Mayol són un 70% més cars del previst inicialment

Amb els 214.000 euros que han costat els sis arbres metàl·lics i lluminosos presentats la setmana passada per l'Ajuntament de Barcelona per fomentar la sostenibilitat ambiental se'n podien haver construït una desena, si el preu no s'hagués encarit un 70% respecte del cost previst en la primera proposta feta per l'empresa Aspecte Paisatge, responsable del disseny dels arbres. El document xifrava en 20.880 euros el preu per unitat, molt lluny dels més de 35.000 que han costat finalment. L'Ajuntament argumenta que la modificació és normal, perquè la xifra inicial no corresponia a un pressupost tancat, sinó només a una estimació.

Llegir article

1 comentari:

malesherbes ha dit...

ERC evita una reprovació al govern per l'assumpte dels arbres de Nadal metàl·lics



I.V.. Barcelona

El vot contrari d'ERC va evitar ahir que prosperés una reprovació al govern municipal per la col·locació dels controvertits arbres de Nadal metàl·lics proposada pel PP. La petició dels populars va obtenir el suport de CiU, però no va prosperar pel rebuig dels republicans. Tot i els retrets que Esquerra ha fet a la iniciativa de la tinent d'alcalde de Medi Ambient, l'ecosocialista Imma Mayol, Jordi Portabella va considerar que «la reprovació és una figura per a temes de més transcendència» que no pas el «desencert notable» que, a parer seu, constitueix la instal·lació de les sis estructures metàl·liques. El principal retret que l'oposició fa a la iniciativa, criticada també en privat per diversos membres de l'equip de govern, és el cost: 214.000 euros, més de 35.000 per unitat, un 70% més del que s'havia previst inicialment.

IMMA MAYOL
TINENT D'ALCALDE DE MEDI AMBIENT (icv-euIa)
Impulsora dels sis avets d'acer que s'il·luminen amb energia solar o les pedalades de la gent, i que costen 214.000 euros