dimecres, 24 de desembre del 2008

Comissió de Contractació

El dia 17 de desembre es va reunir aquesta comissió per acabar de perfilar el reglament de la borsa de treball treta de la OPO 2008. Quedaven 6 temes bàsics on encara no s'havia arribat a acord, i eren els següents:

1.- L'autorització per constar a la borsa de treball que l'empresa volia fer per endavant dels contractes per tenir la llista de possibles treballadors ja feta, finalment s'acorda que la signatura per acceptar les condicions de la borsa es faran en el moment de signar el primer contracte.

2.- Vista la integració de les llistes de torn lliure i el de integració es dona per fet que se supera el 5% de contractables de torn d'integració i que queden repartits de manera que aniran sent contractats de manera proporcional per apropar-se a un de cada vint contractes i a més a més que si un lloc de disminuït queda desert es cobrirà amb un altre disminuït.

3.- En quant a l'ordre de captació aquest podrà veuràs afectat per la oferta de contractes en condicions especials per motius de torn de treball, es a dir que si s'ofereix un contracte dins d'un torn de nit es podrà saltar la llista fins a trobar la persona que accepti el contracte amb canvi de torn sense afectar l'ordre de la llista. No s'accepta incloure al reglament la mateixa excepcionalitat per trobar gent amb carnet de xofer, es parla de fer-ho constar a l'acta d'aprovació del reglament (ja ho veurem).

4.- Es retira el punt on es parla de la revisió mèdica com a motiu d'exclusió i es treu el tema del reglament donat que la llei de la Seguretat Social ja recull de forma expressa tot el referent a aptituds per la feina.

5.- Del punt de les exclusions de la llista es retira el punt que permetia l'exclusió de la llista per tenir informes negatius dels responsables, amb l'evident indefensió per part del treballador. Sobre les sancions com a motiu d'exclusió nosaltres entenem que s'hauria de respectar el règim disciplinari en les mateixes condicions per a tothom, tot i que a d'altres reglaments de borses "del mundo mundial" està inclòs un apartat d'aquestes característiques. Força debatut al si d'aquesta comissió entenem que la direcció no vol renunciar a aquest punt; tot i això estan d'acord a que les sancions imposades han de ser fermes.

6.- Sobre el seguiment de la llista i l'ordre de captació dels treballadors de la borsa es proposa a la direcció que publiquin la llista codificada (per respectar les dades personals i d'intimitat dels afectats) a la web de Parcs i Jardins perquè tothom afectat pugui conèixer dia a dia l'estat de la borsa i la seva situació respecta a la mateixa, a més de que regularment a la comissió de contractació s'informi de tots els detalls que afectin a la llista. La direcció diu que veu molt difícil lo de la publicació a la web i que lo de la comissió ho veu bé.

10 comentaris:

Unknown ha dit...

mi voto es si se tendria que llevar a una asmblea

Anònim ha dit...

Por supuesto que sí. Lo que uno se gana, se lo tiene que ganar a pulso, y no simplemente por temas de discriminación "positiva". Yo le llamaría discriminación con mucho morro.

Anònim ha dit...

para cuando empezaran a llamar a los de la bolsa

malesherbes ha dit...

Suponemos que una vez empiecen a entrar los aprobados de la OPO 08 se pondrá en funcionamiento la nueva bolsa, dado que mucho de los aprobados tienen contrato de relevo y es necesario que otro trabajador/a ocupe su puesto

salud!!!!

Anònim ha dit...

por favor,sabe alguien cuando van a llamarnos a lo s que aprovamos las opos? gracies,gracias,thank you,merci,grazie,danke,...

malesherbes ha dit...

En la Comisión de Cambios del 23/12/08 se dijo (el artículo sobre la misma está en el blog) que los cambios que se realizaban por vacantes para nueva incorporación de la Opo 2008 se preveian que se realizaran para el 12 de enero, es decir que aproximadamente para esa fecha o para la semana siguiente comience a entrar los aprobados de la OPO

Unknown ha dit...

Ya es hora de entren los nuevos,porque el dinero ya esta en los presupuestos del instituto,y pienso que lo quieren atrasar para que asi el gerente i sus directivos puedan tirar mas de la targeta visa oro.abria que hacer una asmblea lo antes posible porqe ese dinero es de nuestros impuesto

Anònim ha dit...

gracies males herbes,per la resposta

malesherbes ha dit...

si en el comentario anterior comentamos la posibilidad de que los aprobados entraran coincidiendo con los cambios que se tienen que realizar por vacantes para nueva incorporación de la Opo 2008 que se preveian que se realizaran para el 12 de enero, aunque oficialmente no ha informado nada, extraoficialmente es decir de palabra algunos responsables de la OPO 08 dicen que probablemente será para principios de febrero.

Es indigna la actuación que está teniendo la dirección del Institut retrasando y ocultando la información sobre la fecha de las nuevas incorporaciones

salud!!!

malesherbes ha dit...

Las últimas informaciones extraoficiales dicen que el lunes día 26 de enero entraran 60 contratados de las diferentes OPOs 08, quedando pendiente de ingreso 30 opositores