diumenge, 7 de març del 2010

L’Ajuntament privatitza tota l’Anella Olímpica de Montjuïc

En la sessió de la Comissió de Presidència , Territori i Funció Pública del passat 17 de febrer de 2010, es va fer l’ aprovació inicial de la privatització de l’Anella Olímpica de Montjuïc.

Efectivament de gestió directa passa a ser gestió indirecta mitjançant una empresa d’economia mixta amb participació majoritària de l’Ajuntament.

La nova empresa s’anomenarà: Empresa Gestora de l’Anella Olímpica de Barcelona, SA

Aquest fet comportarà de forma immediata que l’Ajuntament pugui vendre fins un 49% del valor de la nocva societat en accions mitjançant un concurs obert.

Els diners de la venda dels equipaments municipals serviran per eixugar el dèficit municipal produit per l’economia de l’especulació i la subordinació a l’estat on les administracions locals es mouen en l’actualitat

Enllaç a l’acta de la Comissió on apareix l’acord

Acta de la reunió del 17 del 2 de 2010

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Eso significa , que los que estan en la brigada de la anilla olimpica , se tendran que ir de alli?

Anònim ha dit...

no se sabe, lo que dice la noticia es que las instalaciones deportivas que tiene el ayuntamiento en la anilla olimpica se las pueden pulir y una vez vendidas el trabajo que realicemos nosotr@s dentro de estas instalaciones probablemente lo contraten a una empresa privada, bueno, ya veremos, tiempo al tiempo