dijous, 5 de febrer del 2009

ACCIÓ SINDICAL PER L'OCUPACIÓ PÚBLICA

El Comitè d'Empresa de l'I.M. de Parcs i Jardins i les seccions sindicals que el composen, CCOO, CGT, UGT i USOC, han decidit convocar un Comitè Permanent en les oficines de Recursos Humans de l'I.M. de Parcs i Jardins en el carrer Tarragona nº 141, demà 5 de febrer, a partir de les vuit del matí.

L'ocupació d'aquestes oficines no és sinó l'inici d'una campanya de mobilitzacions i denúncies davant les irregularitats, els incompliments, les maniobres coactives i fraudulentes i la falta d'informació respecte a la política de contractació de l'empresa.

El Comitè d'Empresa denuncia expressament la contractació de tan sols 37 peons de l'Oferta Pública de 90 aprovada al març de 2007 i que des del passat 15 de desembre ja ha finalitzat.

En un marc general de crisi econòmica i d'ocupació és inadmissible que, els treballadors/es que han guanyat una plaça vegin suspesa la seva entrada per una decisió unilateral de l'I.M. de Parcs i Jardins, sobretot quan aquestes contractacions són necessàries i ja estan pressupostades, i que coincideixen, això si, amb la contractació sense control i sense procés selectiu de 50 treballadors/es aproximadament, la majoria tècnics i personal qualificat, que sí han trobat l'empara i la comprensió de la Direcció de l'Institut.

Finalment, denunciem les coaccions sofertes per un col·lectiu de 17 treballadors/es als quals, tenint en vigor contracte de relleu de jubilat parcial i havent guanyat plaça en l'Oferta Pública, se'ls està forçant a signar un "Acord Suspensiu" sense cap garantia jurídica, amb l'únic objectiu d'estalviar-se la contractació d'altres 17 persones de la borsa de peons aprovada aquest mateix any.

Davant aquests fets el Comitè d'Empresa de l'I.M. de Parcs i Jardins i les seccions sindicals que el composen reclamem al Sr. Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona Jordi Hereu, que intervingui i mandati a la Sra Imma Mayol com a presidenta de l'Institut i al Sr Jordi Campillo com a gerent, perquè estableixin amb el Comitè les actuacions necessàries per a modificar tal situació.

Barcelona 4 de febrer de 2009.

Comitè d'Empresa de l'I.M. de Parcs i Jardíns

Seccions Sindicals: CCOO, CGT, UGT, USOC

NOTA: Per a major informació, es realitzés una roda de premsa demà dia 5 de febrer a les 11´30 hores en/ C Tarragona 141.