dissabte, 21 de febrer del 2009

Serveis públics, guanys privats.

Recuperem els

serveis públics

COORDINADORA CIUTADANA

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS

I CONTRA LES PRIVATITZACIONS

Els SSPP que contribuïm subvencionant amb la nostra feina i impostos, són: una propietat col·lectiva, una necessitat i un dret per a tots i totes nosaltres, davant d’ells tots som iguals siguem rics, pobres, negres o blancs.

Tot això està canviant quasi sense adonar-nos, entre altres coses perquè no ens expliquen allò que estan fent amb ells els poderosos i els polítics siguin del color que siguin.

La Sanitat, el Transport, els Parcs i Jardins, Hisenda, Educació, Universitat, el Gas, l’Aigua, l’Electricitat, els Carrers, les Ciutats, la Televisió, la Radio, els Colors, la Propietat Intel·lectual, el Genoma Humà, etc. A poc a poc, l’Estat els està posant en mans d’empreses privades, que com tots i totes sabem, allò que els interessa d’aquests serveis són el milers de milions que ja s’estan posant a la butxaca, perquè les pèrdues les paguem nosaltres i els guanys van a parar a les butxaques dels accionistes i executius.

De moment i sense adonar-nos compte es mostren “humans”, però sabem que en un futur no massa llunyà només accediran a ells qui els pugui pagar.

És per això que hem posat en marxa una Coordinadora de Ciutadans i ciutadanes per a la defensa i recuperació dels SSPP, pensem que “O unim forces o ho perdem tot”.

Per això us demanem que us adheriu com usuaris i usuàries, és necessari comptar amb les idees, opinions i reflexions de tots i totes.


Reflexió crítica i debat sobre lo públic i lo privat


dretserveis@gmail.com